YKSILÖVALMENNUKSET:

Panosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

KOHTI LUONNOLLISTA ELÄMÄÄ -valmennus (3kk) on ravitsemus edellä tapahtuva kokonaisvaltainen ravinto-ohjaus kohti sinulle luonnollista elämää!

  ”Harrin kanssa on ollut ilo työskennellä! Hänen avullaan olen oppinut kuulemaan paremmin omaa sisäistä ääntäni ja päässyt askel askeleelta eteenpäin omalla polullani. Harri on lempeä ja myötätuntoinen ollen samalla jämäkkä, hän osaa ohjata taitavasti kohti parempaa ravitsemusta ja hyvinvointia ylipäätään. Suosittelen! ” Jatta

395€ (sis. alv 24%)

YRITYSLUENNOT:

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen menestyksen avain!

YRITYKSILLE suunnatuilla ravitsemus/hyvinvointiluennoilla vaikutetaan henkilöstön hyvinvointiin pysymällä paremmin terveenä, pirteänä ja hoksottimet kunnossa työpaikalla.  Panosta yrityksesi tärkeimpään voimavaraan eli henkilöstön hyvinvointiin!

595€ + alv 24%

YRITYSLUENTOSARJA:

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen menestyksen avain!

SISÄLTÄÄ KAIKKI KOLME LUENTOA!

1495€ + alv 24%

SMOOTHIEKURSSIT:

Nauti ja voi hyvin!

SMOOTHIEkurssilla pääset itse osallistumaan smoothien tekoon ja samalla opit, kuinka helppoa suussa sulavien ja huipputerveellisten pirtelöiden tekeminen on. Tämä sopii erityisen hyvin pienryhmille ja teamin jäsenille!

 

Hinta: sop. mukaan

LUENNOT JA LUENTOSARJAT:

Anna auringon valaista elämääsi!

AURINKOLUENNOT valaisevat akuutteja ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita kokonaisvaltaisesti ja helposti ymmärrettävällä, luonnollisella tavalla.

Luennot ovat vuorovaikutteisia ja lämminhenkisiä! Tule laajentamaan ymmärrystäsi!

 

Hinta: sop. mukaan

Close Menu