OSA-ALUEET: ELÄMÄNTAPA-RAVITSEMUS-KUNTO

AthGene Premium geenitesti

Testi kattaa kuntoilun, ravitsemuksen ja elintapojen kannalta 30 geneettistä osa-aluetta mm.

· C, A, B12, B6, D, E-vitamiinit, folaatti, rauta, gluteeni, laktoosi, kofeiini- ja alkoholiherkkyys
· sidekudosvammat, VO2 max, kestävyys vs voima, lihasvammat, luustonvahvuus
· ruuansulatus, IBS (ärtyneen suolen oireyhtymä), migreeniherkkyys, rasva-aineenvaihdunta, unenlaatu

Täytyy muistaa, että geenit pysyvät samana läpi elämän ja tämä tieto voi palvella loppuelämän ajan aina uudestaan ja eri elämäntilanteissa. Testistä saa myös paljon hyödyllistä tietoa, jota voi tarvittaessa ja halutessaan hyödyntää. Testissä ei analysoida mitään sairausgeenejä, joten tuloksia ei tarvitse pelätä.

Mikä testi on kyseessä?
AthGene Premium on yksi Nordic Laboratories yrityksen tarjoamista geenitestipaneeleista. Se tarjoaa laajasti tietoa henkilölle sopivasta yksilöllisestä ravitsemuksesta, kuntoilusta ja elintavoista. Testissä analysoidaan 30 geneettistä osa-aluetta.

Milloin testiä käytetään?
AthGene geenitesti on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista ja terveydestä ja haluavat vielä optimoida terveyttään ja tehdä yksilöllisiä valintoja oman geeniperimän mukaan, mm. löytää oikeat suuntaviivat joidenkin vitamiinien käyttöön, harjoitteluun jne.

 Miten asiakas hyötyy testistä?
Testin avulla saa hyvin käytännönläheisiä ohjeita omaan elämäänsä, sekä ruokavalion ja ravintolisien käyttöön että harjoitteluun ja mm. unentarpeeseen. Näitä tietoja voi soveltaa omaan terveydentilaan ja elämäntilanteeseen.

Miten tulokset raportoidaan?
Tulokset ovat luettavissa online portaalissa. Raportti on todella selkeä ja informatiivinen ja antaa konkreettista apua jokaisesta osa-alueesta, mm. mitä kannattaa tuloksen perusteella tehdä ja mitkä kaikki ”snipsit” ovat tulokseen vaikuttamassa. Tulokset ovat englanninkielisiä, mutta ovat helposti käännettävissä.

Missä testi tehdään?
Testianalyysi tehdään suomalaisessa laboratoriossa Viikin Campuksella luotettavasti ja tietoturvallisesti. Näytteenotto tapahtuu kotona helposti vanupuikolla suun limakalvolta. Tuloksissa menee 3-4 viikkoa.

HINTA: 395€, sis.testin ja etätulkinnan 1h sovittuna ajankohtana.

Saat lisäksi Zoom-tallenteen etätulkinnasta ja ohjeistuksen ravitsemuksen, elämäntapojen ja kunnon suhteen!

Ota yhteyttä:

info@luonnollinenravitsemus.fi

tai Harri A. Virtanen  +358 50 4413264

 

 

ELÄMÄNTAPA (käännetty englanninkielestä)

RAVITSEMUS

KUNTO

Close Menu