OSA-ALUEET: ELÄMÄNTAPA-RAVITSEMUS-KUNTO

AthGene Premium geenitesti

Mikä testi on kyseessä?
AthGene Premium on yksi Nordic Laboratories yrityksen tarjoamista geenitestipaneeleista. Se tarjoaa laajasti tietoa henkilölle sopivasta yksilöllisestä ravitsemuksesta, kuntoilusta ja elintavoista. Testissä analysoidaan 30 geneettistä osa-aluetta.

Milloin testiä käytetään?
AthGene geenitesti on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista ja terveydestä ja haluavat vielä optimoida terveyttään ja tehdä yksilöllisiä valintoja oman geeniperimän mukaan, mm. löytää oikeat suuntaviivat joidenkin vitamiinien käyttöön, harjoitteluun jne.

Täytyy muistaa, että geenit eivät muutu ja tämä tieto voi palvella aina uudestaan eri elämäntilanteissa. Testistä saa myös paljon hyödyllistä tietoa, jota voi tarvittaessa ja halutessaan hyödyntää. Testissä ei analysoida mitään sairausgeenejä, joten tuloksia ei tarvitse pelätä.

Mitä tietoja testin avulla saadaan selville?
Testin avulla saadaan selville monia ravitsemuksen kannalta oleellisia asioita kuten millainen tarve on esim. tiettyjen vitamiinien kohdalla ja miten herkästi keho reagoi mm. kofeiiniin, laktoosiin, gluteeniin. Harjoittelun kannalta esim. sidekudosvammojen riski ja tämän huomioiminen myös ruokavalion kannalta.

Testi kattaa kuntoilun, ravitsemuksen ja elintapojen kannalta 30 geneettistä osa-aluetta mm.
· C, A, B12, B6, D, E-vitamiinit, folaatti, rauta, gluteeni, laktoosi, kofeiini- ja alkoholiherkkyys
· sidekudosvammat, VO2 max, kestävyys vs voima, lihasvammat, luustonvahvuus
· ruuansulatus, IBS (ärtyneen suolen oireyhtymä), migreeniherkkyys, rasva-aineenvaihdunta, unenlaatu

Miten asiakas hyötyy testistä?
Testin avulla saa hyvin käytännönläheisiä ohjeita omaan elämäänsä, sekä ruokavalion ja ravintolisien käyttöön että harjoitteluun ja mm. unentarpeeseen. Näitä tietoja voi soveltaa omaan terveydentilaan ja elämäntilanteeseen.

Miten tulokset raportoidaan?
Tulokset ovat luettavissa online portaalissa. Raportti on todella selkeä ja informatiivinen ja antaa konkreettista apua jokaisesta osa-alueesta, mm. mitä kannattaa tuloksen perusteella tehdä ja mitkä kaikki ”snipsit” ovat tulokseen vaikuttamassa.

Missä testi tehdään?
Testianalyysi tehdään suomalaisessa laboratoriossa Viikin Campuksella luotettavasti ja tietoturvallisesti. Näytteenotto tapahtuu kotona helposti vanupuikolla suun limakalvolta. Tuloksissa menee 3-4 viikkoa.

HINTA: 395€, sis.testin ja etätulkinnan 1h sovittuna ajankohtana.

Saat lisäksi Zoom-tallenteen etätulkinnasta ja ohjeistuksen ravitsemuksen, elämäntapojen ja kunnon suhteen!

Ota yhteyttä:

harri.a.virtanen@gmail.com

tai Harri A. Virtanen  +358 50 4413264

 

 

ELÄMÄNTAPA (käännetty englanninkielestä)

RAVITSEMUS

KUNTO

Close Menu