Soita ja varaa 20 min ilmainen konsultaatio, 050-4413264

”Sinun kohtaamisesi on ollut tämän vuoteni käännekohta 🌟. Olen elossa ja löytänyt voimani olla minä😊. Kiitos”

-Susanna

KOHTI LUONNOLLISTA ELÄMÄÄ- valmennus

SIS. kohti luonnollista ravitsemusta (KLR -valmennuksen) + Luonnollisen elämän teemat: Luonnollinen liikunta + luontoyhteys + palautuminen
 

–  7 tapaamista (2h, 4×1.5h, 2*45min) (alkutilanne ja aamiainen, nesteytys, lounas ja välipala, päivällinen ja iltapala, yhteenveto)+ Luonnollisen elämän teemat

–  ravitsemusteemat 4 viikon välein

–  joka toinen viikko ravitsemuskertaus(30min)+ viikon luonnollisen elämän teema:1. Luonnollinen liikunta (1h), 2. Luontoyhteys (1h), 3. Palautuminen (1h)

–  ruokavalion muutosohjeet tarpeittesi mukaisesti: 3 aamiaista, 3 lounasta, 3 päivällistä ja mahdolliset väli/iltapalat

–   luonnollisen elämän LIVET(ulkona): luonnollinen liikunta 1h, luontoyhteys 1h, palautuminen 1h(tarvittaessa etänä)

–  ravintolisätarvekartoitus ja suositukset sinulle tarpeellisista ravintolisistä, (halutessasi QRMA-magneettiresonanssi mittaus 1. ja 7. kerta)

595e (sis. alv. 24%)

 

Ravinto-ohjaus pähkinänkuoressa

Ensimmäinen tapaaminen (1,5-2h)

Saat ennen ensimmäistä tapaamistamme täytettäväksi ruokapäiväkirjan kahdelta arkipäivältä ja yhdeltä viikonlopun päivältä. Ruokapäiväkirjaan täytetään ruoat, juomat, mahdolliset lisäravinteet ja lääkkeet sekä kellonajat, milloin näitä olet käyttänyt. Samalla voin tarvittaessa antaa sinulle täytettäväksi alkutilannettasi paremmin kartoittavia kaavakkeita.

Jos sinulla on jotain materiaalia, jotka haluat että otan huomioon ohjauksessa, voit laittaa ne minulle etukäteen spostilla/postilla. Nämä helpottavat ja nopeuttavat  ravinto-ohjauksen lähtökohtien  ymmärtämistä ja voin tutustua ruokapäiväkirjaasi ja terveyshistoriaasi jo ennen tapaamistamme. Nämä selkeyttävät meitä molempia kokonaisvaltaisesti siitä, missä tällä hetkellä mennään.

Käymme tapaamisessamme yhdessä läpi terveyshistoriasi ja alkutilanteesi. Lisäksi  ensimmäisellä kerralla keskitymme aamiaiseen, aamun mahdollisiin lisäravinteisiin ja nesteytykseen ja käymme läpi 3 sinulle sopivaa aamiaisvaihtoehtoa ja saat niistä spostiisi reseptit,  joita sinun on helppo noudattaa. Tämä on osoittautunut hyväksi tavaksi saada muutokset oikeasti käytäntöön saakka ja tavalla, joka sopii arkeesi.

UUTUUS: teen sinulle halutessasi myös erittäin monipuolisen QRMA-ravintoainemittauksen ja -analyysin(QRMA = magneettiresonanssimittaus).  Tämän avulla saadaan tietoa mm. ruoansulatuksesta, ravinteiden imeytymisestä, kivennäis- ja hivenainetasosta sekä vitamiineista. Tämän perusteella annan sinulle tarvittaessa suosituksia sopivista luonnollisista lisäravinteista sekä superruoista.

 Mitä on QRMA-ravintoainemittaus

Seuraavat tapaamiset (45min)

Seuraavaksi  tapaamme noin 4 viikon kuluttua. Käymme läpi, miten olet onnistunut muutoksissa ja millaisia tuloksia on saavutettu ja onko kenties ollut jotain haasteita. Tarkistamme ja selkeytämme ohjelmaa edistymisesi mukaan. Muutokset on parasta tehdä portaittain, jolloin asiat jäävät pysyvästi mieleen. Lähtoköhtaisesti tapaamisten  kulku on seuraavanlainen(tässä huomioidaan yksilöllisyys ja edetään lopulta luonnollisella tavalla)

2. kerralla käymme läpi lounaan ja välipalan

3. kerralla käymme läpi päivällisen ja iltapalan

Viimeinen tapaaminen (1,5h)

4. kerralla katsomme kokonaisuuden toimivuutta

UUTUUS: SEURANTAMITTAUS(QRMA). Tässä uusintamittauksessa  katsotaan, kuinka 3kk sitten tehdyt muutokset ovat kohdallasi toimineet ja tarvitaanko täydennyksiä.

Ravintotapaamisten välissä 30min kertaus/tsekkaus kahden viikon välein luonnollisen elämän teeman yhteydessä. Varmistamme näin että olet saanut muutokset hyvin käyntiin ja että reseptit sopivat sinulle. Tarvittaessa voit laittaa myös spostia hyvän startin aamiseksi.

Autan ja kannustansinua muutosten toteuttamisessa luonnollisella tavalla niin, että ne sopivat nykyiseen elämäntilanteeseesi. Positiiviset muutokset ravitsemuksen suhteen heijastuvat myös muille elämänalueille ja tämä on se lisäarvo, jota kokonaisvaltainen ravintovalmennus antaa!

Nyt on Sinun vuorosi voida hyvin!

 
 
 

595e (sis. alv. 24%)