Parannat läsnäoloasi

Ravintomuutosten kautta kehosi alkaa toimimaan luonnollisella tavalla ja alat saamaan yhteyden todelliseen itseesi, kun aistisi ja elintoimintosi normalisoituvat. Vääriin suuntiin vetävät voimat hiljentyvät ja sinun on helpompi olla läsnä.

Ravitset aivojasi

Heitteleekö mielialasi ja tökkiikö muistisi. Kun aivosi saa oikeita ravinteita, rasvoja ja verensokerisi pysyy tasaisena, niin aivosi kiittää ja mielesi rauhoittuu. Kerron sinulle kuinka tämä onnistuu.

Olet energisempi ja elinvoimaisempi (tuo voimavaroja arkeen)

Kun kehosi puhdistuu ja saat riittävästi ravinteita, alkaa solujen energiantuotanto parantumaan ja seitä kautta olet energisempi ja elinvoimaisempi ja saat voimavaroja arkeesi ja harrastuksiisi.

Myötävaikutat positiivisesti tulevaisuuteesi

Se mitä syöt tänään alkaa tuntumaan olossaasi ja hyvästä olosta käsin tehdään hyviä päätöksiä myös tulevaisuutta ajatellen. Luonnollisen ravitsemuksen avulla luot itsellesi positiivista tulevaisuutta.

 

Pysyt terveempänä

Onko sairastelu ja tukkoinen tila luonnolloinen osa arkeasi?. Voit Itse vaikuttaa vastustuskykysi lisäämiseen immuniteettiä parantavia ruoka-aineiden ja lisäravinteiden avulla sekä sopivan levon ja liikunnan avulla.

Parannat työ-/opiskelu kykyjäsi

Toimiiko aivosi luovasti ja jaksatko ja pystytkö keskittymään työntekoon koko päivän ajan. OIkeilla ravinteilla, levolla ja liikunnalla voidaan vaikuttaa siihen, että aivosi ja kehosi toimivat hyvin  ja palutuvat hyvin vaativastakin työ-/opiskelu rupeamasta.

 

Saat keveyttä elämääsi

Keveyttä on se, kun sinulla on kokonaisvaltaisesti hyvä olla kehossasi. Tämä on subjektiivinen kokemus. Syömällä  yksilöllisten ohjeiden mukaisesti löydät oma luonnollinen painosi ja nauti siitä keveydestä ja hyvästä olosta, jonka se tuo elämääsi.

 

Mahdollistat itsesi näköisen elämän

Kun saat ravitsemuksesi kuntoon, sinulla on mahdollisuus toteuttaa niitä unelmia, jotka ovat sinulle tärkeitä. Muutos tapahtuu vähitellen, kun otat sopivia askeleita lempeästi ja voimavarojasi kunnioittaen.

Close Menu