YKSILÖVALMENNUKSET:

Panosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

KOHTI LUONNOLLISTA RAVITSEMUSTA (KLR)-valmennus (3kk) on yksilöllinen,  kokonaisvaltainen ravintovalmennus kohti sinulle luonnollista ravitsemusta!

  ”Harrin kanssa on ollut ilo työskennellä! Hänen avullaan olen oppinut kuulemaan paremmin omaa sisäistä ääntäni ja päässyt askel askeleelta eteenpäin omalla polullani. Harri on lempeä ja myötätuntoinen ollen samalla jämäkkä, hän osaa ohjata taitavasti kohti parempaa ravitsemusta ja hyvinvointia ylipäätään. Suosittelen! ” Jatta
 
HINTA: 435€ (sis.alv 24%)Elä itsesi näköistä elämää!

KOHTI LUONNOLLISTA ELÄMÄÄ(KLE)-valmennus (3kk) on ravitsemus, lempeys ja palautuminen edellä tapahtuva kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus kohti sinulle luonnollista elämää!

Valmennuksen pohjana on KLR -valmennus lisättynä kolmella moduulilla.
1. Luonnollinen liikunta 1h
2  Lempeys 1h
3. Palautuminen 1h
  ”Sinun kohtaamisesi on ollut tämän vuoteni käännekohta. Olen elossa ja löytänyt voimani olla minä. Kiitos!”- Susanna (2022)
 HINTA: 595e (sis. alv24%)

QRMA-RAVINTOAINEMITTAUKSET JA -ANALYYSIT (50min)

Tarkista ruoan sulatus, -imeytyminen ja kehosi ravinnevarastot!

QRMA- magneettiresonanssimittaus on suuntaa-antava, helposti tehtävä ja kivuton tapa saada suuntaa antava ja todella kattava kuva elimistösi toiminnasta ravitsemuksen näkökulmasta. Samalla saat myös kokonaisvaltaista ravintoneuvontaa.

 ”Huippuhyvä tapa kartoittaa oman kehon ja ravintoaineiden tilaa, asiantunteva ja lämmin lähestymistapa, suosittelen! :)” Iida Tilvis, Puhdistamo Real Foods

75€ (sis. alv 24%)

QRMA-RAVINTOAINEMITTAUSDEMO JA -ANALYYSI (45min)

Laajemmalle yleisölle tehtävä mittaus -ja analyysi!

QRMA-DEMO ja -analyysi on vapaaehtoiselle tehtävä ravintoainemittaus ja -tulkinta, joka näytetään livenä läsnäoleville henkilöille videotykin/TV:n välityksellä.

Tämän jälkeen mittaus tehdään halukkaille ja tulkinnat sopimuksen mukaan puhelimitse/livenä.(30min)

 

 

alk. 350€ + alv 24% (1 + 5 hlöä)

 

YRITYSLUENNOT:

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen menestyksen avain!

YRITYKSILLE suunnatuilla ravitsemus/hyvinvointiluennoilla vaikutetaan henkilöstön hyvinvointiin pysymällä paremmin terveenä, pirteänä ja hoksottimet kunnossa työpaikalla.  Panosta yrityksesi tärkeimpään voimavaraan eli henkilöstön hyvinvointiin!

595€ (alv 0)

YRITYSLUENTOSARJA:

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen menestyksen avain!

SISÄLTÄÄ KAIKKI KOLME LUENTOA!

1395€ (alv 0)

SMOOTHIEKURSSIT:

Nauti ja voi hyvin!

SMOOTHIEkurssilla pääset itse osallistumaan smoothien tekoon ja samalla opit, kuinka helppoa suussa sulavien ja huipputerveellisten pirtelöiden tekeminen on. Tämä sopii erityisen hyvin pienryhmille ja teamin jäsenille!

 

alk. 395€ (alv 0)

LUENNOT JA LUENTOSARJAT:

Anna auringon valaista elämääsi!

AURINKOLUENNOT valaisevat akuutteja ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita kokonaisvaltaisesti ja helposti ymmärrettävällä, luonnollisella tavalla.

Luennot ovat vuorovaikutteisia ja lämminhenkisiä! Tule laajentamaan ymmärrystäsi!

 

Hinta: sop. mukaan

Close Menu