RAVINTOAINEMITTAUS (QRMA-mittaus)

  • Quantum Resonance Magnetic Analyzer(QRMA)-mittaus yhdistää lääketieteen, bioinformatiikan, sähkötekniikan ja muiden tieteenalojen innovaatiot. Kvanttilääketiedeteorian mukaisesti laite rekisteröi ihmissolujen lähettämät heikot magneettikentät ja analysoi ne tieteellisesti ja määrittää tietojen perusteella tärkeimmät alueet eli laite mittaa henkilön terveydentilaa juuri mittaushetkellä.

  • QRMA on ultraäänitutkimuksen ja magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä.

  • tulokset ovat suuntaa-antavia eikä niiden avulla tehdä diagnooseja.

LYHYT MITTAUS:

  1. Ruuansulatus (pepsiinineritys, peristalttinen- & imeytymistoiminta)

  2. Kivennäis- ja hivenaineet

  3. Vitamiinit

  4. Koentsyymit

  5. Fyysinen perustaso(nestehukka, happivaje & pH)

  6. Bakteerikanta

  7. Rasvahapot

MITTAUS:

Mittauksessa pidät kädessäsi magneettisauvaa. Mittaus kestää minuutin ja on kivuton.

Kun tulet mittaukseen huomioi seuraavat tekijät:

– ennen mittausta on hyvä olla 2h syömättä ja juomatta/pieni vesi ok

– magneettikorut/urheilukellot otetaan pois.
– kännykkä pois taskusta.
– alkoholia ei saa olla veressä.

AIKA:

Varaa aikaa lyhyeen mittaukseen 5 min, saat koosteen ja käymme tulokset yhdessä läpi livenä tai puhelimitse sovittuna aikana seuraavan viikon kuluessa. (aika 25-50 min riippuen tulkinnan laajuudesta). Voit ottaa mukaasi listan/kuvat käyttämistäsi lisäravinteista, jotka voivat olla pohjana mahdollisille lisäravinnesuosituksille.

HUOM!

Mittausta ei voi tehdä, jos sinulla on sydämentahdistin tai jos olet raskaana. Ei myöskään suositella kuukautisten aikana, koska ne voivat vaikuttaa mittaustulokseen.

LISÄTIETOJA:

Mittalaite vahvistaa ja analysoi mikrosirunsa avulla ihmiskehon heikon matalataajuuksisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia viitearvoihin. Fysikaalinen mittausmenetelmä perustuu niin sanottuihin Fourierin muunnoksiin. Muunnosta käytetään signaalinkäsittelyssä erilaisiin taajuusanalyysiä vaativiin sovelluksiin. Fourierin muunnoksen avulla kehon signaalit jaetaan taajuuskomponentteihin, jotta signaalit eri kehon osista voidaan erottaa toisistaan.

Close Menu